Video’s Creatieve Workshops

Hieronder hebben we een recente video weergegeven. Willen jullie meer zien? Wij hebben er nog veel meer!

Walking with balloons and chair dancing (when the music stops, who is the fastest to get a chair)! #Somuchfun! 👏😂

Geplaatst door Stichting Creatief Hart op Donderdag 2 mei 2019

Social and happy kids! They are progressing every week. Also with their physical and/or mental limitations they have acces to what is possible. All we need to do is, that we just give them the opportunity…Dewi is around again, and she is coming along with Rundung to pick up the kids.

Geplaatst door Stichting Creatief Hart op Vrijdag 5 april 2019

Update: happy creative kids in the last two weeks 🙏

Geplaatst door Stichting Creatief Hart op Dinsdag 30 april 2019

Klik op deze LINK VOOR AL ONZE VIDEO’S. Geen lid van facebook? Helemaal geen probleem. De video’s zijn evengoed te bekijken omdat ze openbaar zijn. Klik op de Facebookpagina dan even links op “video’s”. Veel kijkplezier?