Op 26 mei 2022, Hemelvaartsdag, heeft een hele enthousiaste groep gewandeld met de “stichting Creatief Hart wandelactie in mei”. Deze wandelactiedag was geweldig georganiseerd door Yanien en Susanti. Zij weten wel hoe ze mensen weten op te trommelen! En aan alles was gedacht, want Yanien zorgde voor koffie, thee, en andere versnaperingen. En wat een mazzel, want het was perfect wandelweer.

Een groepje heeft 10km gewandeld en een ander groepje 5km. De wandelaars hebben zich laten sponsoren, en enkelen daarvan ook zelf een donatie aan de stichting gedaan. Een paar andere wandelaars deden mee voor de gezelligheid. Deze wandelactiedag heeft wel €1.000,- opgebracht. Boven verwachting!

Creatief Hart wandelactie meiJanny haar kinderen hebben op 31 mei tijdens de avond 4-daagse 5km voor stichting Creatief Hart gewandeld, wat  55,- aan sponsorgeld heeft opgeleverd. Ook Gabriel, de zoon van de penningmeester Sammie, heeft tijdens de avond 4-daagse 5km gewandeld en een sponsorbedrag van €50,- weten op te halen.

In totaal is €1.105,- aan sponsorgeld opgehaald. Kortom, een geslaagde Creatief Hart wandelactie in mei!

Met dit bedrag kunnen wij mooie dingen doen in Indonesië, ten behoeve van het goede doel van de stichting. Wij, het bestuur van Stichting Creatief Hart, het team in Indonesië en de kinderen van ons creatief educatief centrum in Noord-Bali, zijn daarom ook ontzettend dankbaar voor de inzet van een ieder die heeft meegewandeld met deze wandelactie en/of heeft gesponsord! ♥♥♥

Wil je weten wat wij met het sponsorgeld doen? Alle informatie is te vinden op deze website. Voor actuele video’s en foto’s, volg ons op facebook en Instagram.

—-

Oud bericht:

De “stichting Creatief Hart wandelactie in mei”

Voor jong en oud! Lekker gezond wandelen in de natuur.

Wandel mee in mei met stichting Creatief Hart, voor de kinderen met een beperking die les krijgen op het creatief educatief centrum “Yayasan Hati yang Kreatif” in Lovina, in Noord-Bali*.

Laat je sponsoren en wandel een financiële bijdrage bij elkaar voor het goede doel.

Een wandel-actie die individueel of in groepsverband uitgevoerd kan worden.

  • Wanneer: Wanneer jij wil tussen 1 mei en 31 mei 2022.
  • Waar: je mag zelf een route kiezen waar dan ook in Nederland. Het is natuurlijk erg leuk als je in een mooie natuuromgeving gaat wandelen.
  • Afstand: Je mag zoveel wandelen als je wilt!
  • Sponsoring: in je eigen netwerk zoek je sponsors en vraag je of ze je willen sponsoren per afstand of per kilometer. Je kan alle donaties verzamelen en het ingezamelde bedrag in één keer overmaken op het rekeningnummer van de stichting: IBAN: NL55 RABO 0110 2749 70 t.n.v. Stichting Creatief Hart, o.v.v. je naam_wandelactie2022.

Wat vragen we nog meer van je

  • Tijdens de wandeling maak je één of twee leuke foto’s van de omgeving én een foto waar je zelf op staat (bijv. een goede selfie, of groepsfoto als je met meerdere mensen loopt). Die stuur je ná de wandeling naar ons toe.
  • Van de ingezonden foto’s maken we een leuke collage (let op: die plaatsen we op sociale media en de website. Als je dat niet wil, laat het ons ajb weten).

Aanmelden

Wil jij (of met een groep) meedoen? Stuur dan een e-mail naar stichtingcreatiefhart@gmail.com met de volgende gegevens:

  • Naam (als het om een groep / gezin gaat, dan graag alle namen van de personen in de groep).
  • Afstand en waar in Nederland (route).
  • Telefoonnummer waarop je te bereiken bent, ook tijdens de wandeling.

Je hoeft niet van te voren door te geven wanneer je gaat wandelen. Zo ben je lekker flexibel in verband met je tijd en de weersomstandigheden. Geef het wel aan ons door zodra je echt gaat wandelen.

* De kinderen die op het creatief educatief centrum in Noord-Bali les krijgen maken een geweldige ontwikkeling door, dankzij de geweldige en vooral geduldige lokale personeelsleden Rundung en Mira. Omdat het nog steeds een onzekere tijd is, zullen wij (het bestuur en het team in Indonesië) de uitbreidingsplannen dit jaar nog niet uitrollen. We richten ons vooral op de continuïteit van een inspirerende leerplek waar de kinderen met een beperking aan hun creatieve en sociale vaardigheden kunnen blijven werken. Ook daarvoor hebben wij jullie support nodig. Elk kind meer dat door onze missie een kleurrijker bestaan heeft gekregen, brengt al blijdschap in ons hart. Volg de ontwikkelingen van de kinderen op Facebook en Instagram!

** Iedere sponsor maakt zelf een bedrag over via de betaal link. Wij zien dus alleen de aparte donaties ovv Stichting Creatief Hart wandelactie, en zullen dus niet per deelnemende wandelaar afzonderlijk zien wat het totaalbedrag is waarvoor hij/zij is gesponsord. Het beste is om voor jezelf te noteren hoeveel sponsors je hebt kunnen vinden en hoeveel ze hebben gesponsord (als ze dat willen vertellen aan je). Je kan dan achteraf per e-mail het opgehaalde totaalbedrag van jouw wandelactie kenbaar maken, maar dat hoeft dus niet.