Bedrijven en instanties

Wij zijn er blij mee dat er ook bedrijven, instanties, andere stichtingen en verengingen zijn die de kinderen met een beperking in Indonesië een creatief hart toedragen. Niet alle ontvangen donaties staan hier vermeld, omdat we soms anoniem een donatie ontvangen of het verzoek krijgen om er geen vermelding van te maken.

De Bonte Juf

Begin 2023 hebben we een gulle donatie ontvangen van De Bonte Juf. Deze lieve dame geeft creatieve lessen aan kinderen in een warme sfeer waarbij plezier en expressie voorop staan. Ontzettend fijn dat de Bonte Juf onze visie en het belang van creatief onderwijs voor kinderen met een beperking onderschrijft.

Gemeente Langedijk/Heerhugowaard

In 2019 en 2020 hebben wij een fijne donatie mogen ontvangen van deze gemeente(n).

M.C. Groot Holding B.V.

Van deze BV hebben wij in 2018 en 2019 een mooie donatie mogen ontvangen.

Amadeus Lyceum – Utrecht

Foto Amadeus LyceumEen mooi gebaar van Amadeus Lyceum Utrecht. Wel €400 mochten wij op 18 april 2019 in ontvangst nemen.

In het kader van het VN Global Goals project van de Gemeente Utrecht hebben 480 scholieren uit 16 klassen flessen ingezameld. De opbrengst van het statiegeld was €200, het Amadeus Lyceum in Utrecht heeft het bedrag verdubbeld. Op de locatie zelf werd de cheque overhandigd door de docenten Jeffrey, Niels en Anne die deze inzamelingsactie hebben gecoördineerd. Dat deed voorzitter Dewi samen met Jurgen van Stichting Technotrend waarmee stichting Creatief Hart samenwerkt in het Global Goals project, dat gaat over duurzame ontwikkeling, gericht op o.a. educatie en milieu bewustzijn. Met dit bedrag kunnen we mooie dingen realiseren in Indonesië.

Goals Subsidie – Gemeente Utrecht

Aan de stichting is een subsidie van €2.000,- ter beschikking gesteld door de Gemeente Utrecht. Lees er hier over. In 2018/2019 zullen er allerlei activiteiten plaats vinden in het kader van de doelstelling van de Gemeente Utrecht. Lees hier alvast algemene informatie over de Global Goals.

HVO-Heerhugowaard

Wat waren wij verheugd en dankbaar toen wij in juni 2018 de brief ontvingen met een toegekende donatie van €500,- van vereniging Hergebruik voor Ontwikkelingswerk. HVO is een kringloopwinkel gevestigd in Heerhugowaard. De opbrengsten van tweedehands spullen komen ten goede aan projecten voor ontwikkelingswerk. De vereniging bestaat volledig uit vrijwilligers. Er zijn ongeveer zo’n twintig vrijwilligers werkzaam. Zo nu en dan werkt er een kracht mee die via de reclassering een alternatieve straf uitvoert.

The Thom Foundation

Wij hebben in september 2018 het geweldige en dankbare nieuws ontvangen van The Thom Foundation. Een mooie stichting die een subsidie van €2.500 heeft toegekend aan het goede doel van stichting Creatief Hart. The Thom Foundation is een stichting die is opgericht ter nagedachtenis aan Thom Bredenbeek die als kind is overleden. Thom was een prachtig kind, sociaal, liefdevol en hulpvaardig. De oprichters/bestuursleden van The Thom Foundation hopen dat de naam van Thom op deze manier voortleeft en dat vele kinderen in de wereld hulp mogen ontvangen van deze stichting. Wij zijn ontzettend blij met dit prachtige gebaar en wij zullen deze gulle donatie dan ook dankbaar besteden. Lees hier wat The Thom Foundation over ons project schrijft: TTF- Project in Indonesië- Creativiteisonderwijs.

Basisschool De Ichtus Apeldoorn

Een inzamelingsactie georganiseerd door Yanien Veenendaal.

Bedrijven en instanties:

Logo stichting Techno Trend Logo Global Goals

Logo Dutch TV  Logo Stoer

Logo selected Indonesian restaurants Logo IndonesiëNu