Wandel of fiets mee met ‘De Nelly Tour’

Doe jij mee met De Nelly Tour? En help jij ons mee om minimaal een bedrag van €1.947 op te halen voor onze projecten in Indonesië? Schrijf je dan in vóór 31 juli 2024!

Dit keer vindt het evenement plaats in het mooie Lochem (Gld). Het zou geweldig zijn als jij (weer) meedoet! Bekijk onze aftermovie van vorig jaar om te zien hoe leuk het is om met de ‘De Nelly Tour’ mee te doen.

Wat ga je doen?

 • Wat: Wandel 5, 10 of 12,5 kilometer, of fiets 50 kilometer in en rondom Lochem (Gld). Je kunt individueel of als groep meedoen. Wij zorgen voor de wandel- en fietsroute(s).

 • Hoe: Als je deelneemt met wandelen of fietsen, is het dus de bedoeling dat je je laat sponsoren door vrienden, collega’s, familie of wie dan ook.
 • Datum: zaterdag 28 september 2024.

 • Plaats en aanvangstijd: 12:00 uur verzamelen bij Café Bousema aan de Zutphenseweg 35, 7241 KP, te Lochem met gratis: koffie/thee/cake en iets voor onderweg. We zullen eerst een korte presentatie geven over de lopende projecten, en starten rond 12:45 uur gezamenlijk met de wandeling of fietstocht.

 • Einde: we verzamelen na de wandel- en fietstocht weer bij Café Bousema.

Na afloop

Voor wie na de wandeling/fietstocht nog gezellig wil blijven voor een gezellig samenzijn, hebben wij voor jou:

 • Gratis (fris)drankje en wat borrelhapjes.

 • Voor de kinderen die eventueel meekomen hebben we een kleurhoek.

 • We hebben nog een leuke quiz voor de volwassenen met enkele leuke prijzen (met Indonesische teint).

 • Verder is gelegenheid voor een gezellige borrel op eigen kosten.

 • Wie rond 17:30 uur aansluitend gezamenlijk wil eten, dat kan ook. Als veel deelnemers hier iets voor voelen, willen we namelijk een warm buffet gaan doen (€27,50 per persoon, wel op eigen kosten).

 • En wil je (net als vorig jaar) ook overnachten? Ook dat kan. Lochem biedt enkele hotels waar je heerlijk kunt verblijven. Je kan er dus ook een leuk weekend weg van maken. Bekijk hier de hotels in Lochem vlakbij Café Bousema en het centrum van Lochem.

Nadere informatie over de wandel en- fietsroutes en het buffet, volgt binnenkort nog. We houden je op de hoogte!

Schrijf je in vóór 31 juli 2024

Het enige wat jij na de inschrijving nog hoeft te doen = Meedoen!

 • Inschrijven kan je doen door een e-mail te sturen naar
  stichtingcreatiefhart@gmail.com
  met onderwerp: de Nelly Tour 2024.
 • In de e-mail graag alle namen vermelden van de personen die meedoen en met welke activiteit: wandelen of fietsen (en aantal km). Als er kinderen mee doen, graag ook de leeftijden erbij vermelden.

 • Opgeven voor het diner/buffet (€27,50 per persoon exclusief drankjes, op eigen kosten) kan ook via deze inschrijving.

 • Café Bousema is met het openbaar vervoer goed te bereiken. Als je met het openbaar vervoer komt en je hebt hulp nodig met plannen, dan kan je dat ook aangeven.

 • Lees hier hoe je je kunt laten sponseren: Sponsoring Nelly Tour 2023.

Je ontvangt vlak na je aanmelding een ontvangstbevestiging.

Flyer De Nelly Tour 2024

De opbrengst is voor onze projecten in Indonesië

Op 21 februari 2023 vond de opening plaats van ons creatief educatief centrum voor kinderen met een (mentale) beperking in Surabaya (Java). En met trots! De meeste kinderen die hier nu op één dag in de week les krijgen, hebben nog nooit een school van binnen gezien. Mooi om na onze eerdere projecten en naast ons duurzaam sociale project in het Noorden van Bali een nieuw project erbij te hebben.

Wij willen graag creatieve en muzikale leerprogramma’s aan meer kinderen kunnen aanbieden.

Het zou fijn zijn als we voor de kinderen die nu les krijgen de lessen kunnen uitbreiden en ook nieuwe kinderen kunnen deelnemen aan onze creatieve en muzikale leerprogramma. Het is daarom nodig dat de stichting financieel gezond is én blijft. We zullen er dus voor moeten zorgen dat er genoeg financiële middelen zijn om de lessen te continueren en uit te breiden.

Wil jij hieraan bijdragen met deze sportieve en leuke actie? Geef je dan op voor de Nelly Tour en help mee om minimaal een bedrag van € 1.947,- in te zamelen.

Lees op onze website meer over onze projecten en bekijk via Facebook of Instagram
de prachtige ontwikkeling van de kinderen.

Achtergrond-
informatie Nelly Tour

Waarom we deze inzamelingsactie de ‘Nelly tour’ hebben genoemd.

Toen voorzitter Dewi op 18 maart 2013 stichting Creatief Hart oprichtte, stond haar moeder Nelly pal achter haar. Natuurlijk ben je als moeder trots op je dochter, maar de missie van de stichting ging Nelly extra aan het hart. Zij werkte zelf namelijk ook een hele lange tijd in de verpleging en later in de zorg voor mensen met een meervoudige beperking (Reigersdaal Heerhugowaard). De mensen die daar wonen, kunnen niet thuis wonen.

Nelly deed haar werk met heel veel plezier en vanuit het hart. Aanvankelijk wilde ze samen met Dewi het project in het Noorden van Bali bezoeken, maar door steeds terugkerende gezondheidsklachten, daarna door de Corona Pandemie en vervolgens de diagnose van haar ziekte, is het er helaas nooit meer van gekomen.

Ze is altijd een enorme steun geweest voor de stichting, en daar zijn wij haar dankbaar voor. Zo doneerde ze niet alleen, ze hielp ook mee met het binnenhalen van donaties. Ook was ze altijd aanwezig op de bijeenkomsten van de stichting.

Stichting Creatief Hart heeft diverse sportieve inzamelingsacties ondernomen. Het werd dan ook weer tijd voor een nieuwe. Wij zijn van mening dat een sportieve inzamelingsactie vernoemd naar Nelly recht doet aan al haar support aan de stichting! Vandaar de naam de Nelly Tour!

In de geest van Nelly hebben we een tour bedacht met elementen die met haar te maken hebben. Nelly is geboren in 1947. Het streefbedrag dat wij willen ophalen met deze inzamelingsactie, is dan ook een symbolisch bedrag van € 1.947.

Vorig jaar vond de Nelly Tour plaats in Schoorl, vlakbij Alkmaar waar zij is geboren. Wij hebben er omwille de variëteit voor gekozen om de Nelly Tour nu ergens anders te houden. Nelly hield van de natuur, waar dan ook. Dus in dat opzicht kan het overal!

Op 30 september 2023 was onze eerste Nelly Tour een groot succes. Lees er hier over op de Nelly Tour 2023.

Doneer je gift

* Wil of kun je niet meedoen met fietsen of wandelen maar wel doneren? Dat kan hieronder via onze doneerwidget. Alvast hartelijk bedankt voor je steun!

* Als je anoniem wilt doneren, vul dan niet je contactgegevens in.

Bedrag