De Nelly Tour

WANDEL OF FIETS MEE MET “DE NELLY TOUR” VOOR STICHTING CREATIEF HART!

Doe jij mee met de Nelly Tour op 30 september 2023? En help jij mee om minimaal een bedrag van € 1.947 op te halen voor onze projecten in Indonesië?

Dat zou geweldig zijn!

Wat: Fiets 50 kilometer of Wandel 10 kilometer in en rondom Schoorl (N-H).
Datum: 30 september 2023
• Aanvangstijd: om 11:00. We verzamelen bij het Bezoekerscentrum Schoorl (we starten met z’n allen).
Einde: We verzamelen na de wandel- en fietstocht weer bij “de Klimduin” in Schoorl.
Daarna is gelegenheid voor een gezellige borrel (wel op eigen kosten).

We hebben een mooie fiets- en wandelroute in en rondom Schoorl uitgezocht. Het enige wat jij hoeft te doen = Meedoen!

Hoe je mee kan doen

Je kan kiezen tussen twee activiteiten:

» 10 km wandelen
» 50 kilometer fietsen

De 10 kilometer wandelroute is een pittige, bijna alleen over zand, maar voor mensen die een minder zware route willen, kunnen we een alternatief bieden. Binnenkort kan je via deze pagina alle informatie vinden over de routes. Je kan individueel of als meedoen, maar we starten sowieso gezamenlijk. Je wandelt of fietst dus niet alleen.

We willen gezamenlijk minimaal € 1.947,- ophalen. Het is dus de bedoeling dat iedere deelnemer zich laat sponsoren door vrienden, collega’s familie of wie dan ook. Je kan deze link via Geef.nl gebruiken: https://www.geef.nl/nl/actie/de-nelly-tour/updates. Als je deze link deelt binnen je netwerk, dan kunnen ze daar ook doneren via de donatiemodule. Je kan ook direct de donatiemodule delen: DONATIEMODULE DE NELLY TOUR [klik op link]. Ze kunnen onderaan de betaalmodule een berichtje achterlaten, bijvoorbeeld voor wie ze hebben gedoneerd. Ze hoeven niet per se je naam te vermelden, maar het mag natuurlijk wel. Het is wel leuk om te zien voor welke deelnemer is gedoneerd.

MELD JE AAN VOOR 31 AUGUSTUS 2023 

Aanmelden kan je doen door een e-mail te sturen naar stichtingcreatiefhart@gmail.com met onderwerp: de Nelly Tour. In de e-mail graag alle namen vermelden van de personen die meedoen op 30 september en met welke activiteit: wandelen of fietsen. Als er kinderen mee doen, graag ook de leeftijden vermelden.

Je ontvangt vlak daarna een ontvangstbevestiging. Na 31 augustus 2023 ontvang je alle benodigde informatie voor de wandel- en fietsdag op 30 september 2023. We houden je op de hoogte!

Wil je niet meedoen maar wel doneren? Dat kan via de DONATIEMODULE DE NELLY TOUR [klik op link].

Achtergrondinformatie Nelly Tour

Nelly Deijle

Waarom we deze inzamelingsactie de ‘Nelly tour’ hebben genoemd.

Toen voorzitter Dewi op 18 maart 2013 stichting Creatief Hart oprichtte, stond haar moeder Nelly pal achter haar. Natuurlijk ben je als moeder trots op je dochter, maar de missie van de stichting ging Nelly extra aan het hart. Zij werkte zelf namelijk ook een hele lange tijd in de verpleging en later in de zorg voor mensen met een meervoudige beperking (Reigersdaal Heerhugowaard). De mensen die daar wonen, kunnen niet thuis wonen. Nelly deed haar werk met heel veel plezier en vanuit het hart. Aanvankelijk wilde ze samen met Dewi het project in het Noorden van Bali bezoeken, maar door steeds terugkerende gezondheidsklachten, daarna door de Corona Pandemie en vervolgens de diagnose van haar ziekte, is het er helaas nooit meer van gekomen.

Ze is altijd een enorme steun geweest voor de stichting, en daar zijn wij haar dankbaar voor. Zo doneerde ze niet alleen, ze hielp ook mee met het binnenhalen van donaties. Ook was ze altijd aanwezig op de bijeenkomsten van de stichting.

Stichting Creatief Hart heeft diverse sportieve inzamelingsacties ondernomen. Het werd dan ook weer tijd voor een nieuwe. Wij zijn van mening dat een sportieve inzamelingsactie vernoemd naar Nelly recht doet aan al haar support aan de stichting! Vandaar de naam de Nelly Tour! In de geest van Nelly hebben we een tour bedacht met elementen die met haar te maken hebben. Zo houden we de Nelly Tour dan ook in Noord-Holland, in Schoorl. Dit is dichtbij Alkmaar (haar geboorteplaats) en waar ze vroeger graag kwam. Nelly hield ook van wandelen en fietsen. Zij is in 1947 geboren. Het streefbedrag dat wij willen ophalen met deze inzamelingsactie, is dan ook een symbolisch bedrag van € 1.947.

Wil je niet meedoen maar een deelnemer sponsoren, dat kan natuurlijk ook! Meer informatie over hoe je dat kunt doen, volgt nog.

Over onze projecten in Indonesië 

Op 21 februari 2021 vond de opening plaats van ons creatief educatief centrum voor kinderen met een (mentale) beperking in Surabaya (Java). En met trots! De meeste kinderen die hier nu op één dag in de week les krijgen, hebben nog nooit een school van binnen gezien. Mooi om na onze eerdere projecten en naast ons duurzaam sociale project in het Noorden van Bali een nieuw project erbij te hebben.

Wij willen graag creatieve en muzikale leerprogramma’s aan meer kinderen kunnen aanbieden.

Het zou fijn zijn als we voor de kinderen die nu les krijgen de lessen kunnen uitbreiden en ook nieuwe kinderen kunnen deelnemen aan onze creatieve en muzikale leerprogramma. Het is daarom nodig dat de stichting financieel gezond is én blijft. We zullen er dus voor moeten zorgen dat er genoeg financiële middelen zijn om de lessen te continueren en uit te breiden.

Wil jij hieraan bijdragen met deze sportieve en leuke actie? Geef je dan op voor de Nelly Tour en help mee om minimaal een bedrag van € 1.947,- in te zamelen.

Lees op onze website meer over onze projecten en bekijk via Facebook of Instagram de prachtige ontwikkeling van de kinderen.

Stichting Creatief Hart

Maak het verschil
in ons werk.


Facebook