Donateur worden

U kunt een donatie/gift doen zodat de stichting haar doel kan verwezenlijken. U kunt het bedrag overmaken via onderstaande betaalmodule.

*U kunt een keuze maken (door op het pijltje te klikken): doneren voor onze inzamelingsactie de Nelly Tour of voor Stichting Creatief Hart algemeen. Als u voor de Nelly Tour kiest, dan wordt uw donatie opgeteld bij het op te halen streefbedrag van € 1.947,-.

Doneer hier

* Als u anoniem wilt doneren, vul dan niet uw contactgegevens in.

Bedrag

Bankoverschrijving

U kunt ook geven via:

IBAN: NL55 RABO 0110 2749 70
t.n.v. Stichting Creatief Hart

Maandelijks doneren

Wilt u maandelijks doneren? U kunt via uw eigen bankrekening opdracht geven voor een automatische incasso.

Iedere donatie komt volledig ten goede aan het goede doel van de stichting. Donaties worden bijvoorbeeld niet gebruikt aan werkbezoeken door de bestuursleden (vliegtickets en verblijfskosten worden privé bekostigd). Wilt u meer weten over onze uitgaves? Dan verwijzen wij u naar ons beleidsplan en de jaarverslagen.

Afbeelding ANBI-status stichting