Ga de uitdaging aan en hardloop voor stichting Creatief Hart!

Wil jij je op een sportieve manier inzetten voor ons goede doel en wil je dit doen met een sponsorloop (welke dan ook)? Hardloop dan mee voor stichting Creatief Hart! Wij kondigen altijd ruim op tijd aan wanneer er weer een charity run is voor het goede doel van stichting Creatief Hart. Je kan natuurlijk ook zelf een hardloop event naar keuze kiezen en hardlopen voor het goede doel van stichting Creatief Hart.

Wil jij hardlopen en daarmee sponsorgeld ophalen voor het goede doel van de stichting? Dat vinden wij super! Je krijgt van ons een hardloop shirt met logo van de stichting cadeau, en waar je lekker in kan hardlopen als je gaat trainen en/of op het event zelf. Deel het ons mee per e-mail of via het contactformulier.

Wat vragen wij van jou

Laat in jouw omgeving weten dat je meedoet aan een leuke sportieve sponsoractie.
Ook vragen wij jou om zoveel mogelijk sponsorgeld op te halen. Laat je familie, vrienden, kennissen en collega’s weten dat je gaat hardlopen voor kinderen in Indonesië met een lichamelijke of verstandelijke beperking, en wie weet willen zij wel een mooie donatie geven. Je kunt ook zelf een actiepagina starten en jouw uitdaging delen via social media. Het is echt heel makkelijk.

Als mensen jou willen sponsoren kan je één sponsor pot maken en dat achteraf naar de stichting overmaken of je laat mensen naar de stichting overmaken via NL55 RABO 0110 2749 70 t.n.v. Stichting Creatief Hart, o.v.v. sponsorloop – jouw naam.

Het doel van deze stichting Creatief Hart Charity Run

Financiële ondersteuning is hard nodig voor de continuering van ons project “Creatief Educatief Centrum“. Deze kinderen verdienen een kans binnen de Indonesische maatschappij en economie, zij hoeven niet weggestopt te worden vanwege hun beperkingen. Wij willen voldoende mogelijkheden creëren zodat deze kinderen zich persoonlijk kunnen ontwikkelen, ter vergroting van hun zelfredzaamheid, zelfvertrouwen en om te leren hun eigen inkomsten te genereren. Dit alles kan bereikt worden met creatieve therapie. Dat is al bewezen. Bekijk het hier onze Facebookpagina.

Meer informatie nodig? Lees hier waarvoor je gaat Charity hardlopen. Help jij ons mee!?
Alvast ‘hart’elijk bedankt voor je inzet!

Wil je niet hardlopen maar een andere deelnemer die hardloopt voor de stichting, wel sponsoren? Ook dat is van hart welkom! Je kan jouw donatie overmaken op het rekeningnummer van stichting Creatief Hart o.v.v. Sponsorloop – naam deelnemer. Of wil je als stichting Creatief Hart – supporter langs de kant staan? Ook geweldig natuurlijk!

Laat het ons dan alvast weten. Dan houden wij jou op de hoogte!