Foto van Monique Hamar de la Brethonière

Over mij

Mijn naam is Monique Hamar de la Brethonière, een friezin met Indonesisch bloed. Na mijn jeugd in Friesland heb ik op diverse plaatsen in Nederland en Duitsland gewoond. Geïnspireerd door mijn vader ben ik al sinds mijn jeugd creatief bezig. Ik wilde vooral gezichten maken van mensen. Ik ben begonnen met potlood en houtskool. Later ook met andere materialen.

Portretten

Mensen zijn bijzonder, ieder mens is uniek een heeft een eigen persoonlijkheid. In mijn portretten probeer ik die persoonlijkheid te benadrukken door te laten zien dat ieder mens mooi is zoals hij/zij is. Omdat ik iemand ben die mensen in hun waarde laat wil ik dit graag terugbrengen in mijn portretten. Dat te kunnen laten zien is het mooiste wat er is.

Opdrachten

Voor opdrachten werk ik voornamelijk met een foto die veel voor de opdrachtgever betekent. Ik werk met verschillende hoogwaardige materialen waaronder acryl, bister, pastelkrijt en houtskool. Soms verwerk ik 1 materiaal in een schilderij, soms ook meerdere materialen. Dit hangt zeer af van de wensen van de opdrachtgever en van wat ik vind dat nodig is. De portretten maak ik op canvas of papier in allerlei formaten.

Website en contact

U kunt mijn werk bekijken op mijn website www.moniquehamar.nl. Mocht u uzelf of iemand een portret cadeau willen geven, dan kunt u contact opnemen via het contactformulier op mijn website of via moniquehamar@icloud.com.  Bellen kan natuurlijk ook via telefoonnummer 06-52633883. Ik leg u graag uit hoe ik te werk ga en wat de kosten zijn.

Terug naar expositie Gordel van Smaragd