Quizzen met stichting Creatief Hart

Online Quize for kidsStichting Creatief Hart heeft goed nieuws, want het project in Noord-Bali is op 8 april 2021 weer van start gegaan. De creatieve lessen worden gefaseerd hervat, dus helaas kunnen nog niet alle kinderen beginnen. Maar het is in ieder geval iets, en daar zijn we blij mee!

Een SCH-zomerfeest zal dit jaar waarschijnlijk nog niet mogelijk zijn, maar deze herstart willen we wel inluiden met een gezellige online quiz voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar, op zaterdag 12 juni 2021 om 15:00.

We kunnen je alvast vertellen dat de kinderen uitdagende vragen kunnen verwachten en de winnaar/winnares krijgt een mooie (gesponsorde) prijs thuis gestuurd!

Geef snel je kind(eren) op door een e-mail te sturen naar stichtingcreatiefhart@gmail.com, met daarin de naam en leeftijd van je kind(eren). We gaan er overigens vanuit dat je er als ouder bij bent.

Technische informatie

De intro gaat via MS Teams. Hierin zal worden uitgelegd hoe de quiz in z’n werk gaat. Een dag van te voren zullen we de link versturen naar het e-mailadres waarmee je je kind hebt opgegeven. Het is wel aan te raden om MS Teams te downloaden via de webbrowser (dus niet op mobiel), zodat de kinderen (en de ouders) elkaar kunnen zien.

Kosteloos

Deelname aan deze online quiz is kosteloos. Maar draag jij de kinderen die op het creatief educatiecentrum Hati yang Kreatif les krijgen een warm hart toe? Een donatie hartstikke welkom en kan via: IBAN: NL 55 RABO 0110 2749 70, t.n.v. Stichting Creatief Hart (BIC: RABONL2U).

We willen deze kinderen kunnen blijven voorzien van creatief onderwijs, ook als we weer volledig open kunnen. Zodra het weer mogelijk is willen we heel graag verder met onze uitbreidingsplannen, zoals dat we wilden starten met muziektherapie.

Hartelijke groet,

Het bestuur van stichting Creatief Hart,
Dewi (voorzitter), Ineke (secretaris) en Sammie (penningmeester)

⇒ Terug naar Inzamelingsacties en events