Over Ineke de Kruijf

Mijn naam is Ineke de Kruijf en ik ben sinds 1 januari 2019 secretaris bij Stichting Creatief Hart.

Ik vind het bijzonder leuk dat ik een bijdrage mag leveren aan deze mooie stichting.
Graag stel ik mij voor: in 1980 ben ik geadopteerde vanuit Indonesië door mijn lieve ouders. Ik was een jonge baby toen ik naar Nederland kwam, dus ik herinner me niks meer van mijn leven in Indonesië. Tot op heden ben ik zelf nog niet terug geweest naar Indonesië, maar het is een mijn grootste wens om dit samen met mijn gezin te mogen meemaken. Een bezoek brengen aan mijn geboorteplaats, het maken van een rondreis en het ontdekken van de cultuur en prachtige natuur.

Ik ben getrouwd en wij hebben twee lieve dochters. Sinds dat wij zelf kinderen hebben word ik er steeds meer bewust van het feit dat onze kinderen het in Nederland erg goed hebben. Ze krijgen goed onderwijs en hun creatieve brein worden gestimuleerd. Dat geluk gun ik iedereen, maar met name de kansarme kinderen in Indonesië. Ik wil me dan ook graag inzetten om deze kinderen een mooie creatieve toekomst te bieden.

Dansen is mijn grootste passie: de muziek, de bewegingen op de muziek en uiteindelijk een toffe choreografie neerzetten. Ik hoop van harte dat de kinderen in Indonesië ook hun geluk kunnen vinden in dans en het maken van muziek. Het geeft mij altijd een goed gevoel en ik word erg blij van!

Ik vind het erg leuk om activiteiten en acties in Nederland te bedenken en te organiseren zodat we geld kunnen inzamelen om de kinderen nog meer creatief onderwijs te kunnen aanbieden. Ik heb er heel veel zin om Stichting Creatief Hart te ondersteunen en draag ze een warm hart toe!

Met vriendelijke groet,
Ineke de Kruijf

 

 

 

 

 

Via over ons kunt u belangrijke gegevens vinden over stichting Creatief Hart.

Stichting Creatief Hart

Maak het verschil
in ons werk.


Facebook