Sportevenement Sportinstituut Ermelo

Wow, wat een ongelooflijk mooi gebaar. Sportinstituut Ermelo heeft een sportevenement georganiseerd waarbij de opbrengst is gegaan naar wel twee goede “Indonesië gerelateerde” doelen, namelijk stichting Creatief Hart en stichting Mijn Roots. De opbrengst was in totaal wel €1.200,-!

Het was een geslaagde dag op 12 oktober 2019. Spinning, Zumba, Yoga, Commando Krav Maga, wandelen, spekkoek, Soto Ayam en nog meer. Geweldige combi. Het filmpje spreekt voor zich!

Namens de stichting was voorzitter Dewi Deijle aanwezig. Zij heeft meegedaan met enkele sportieve activiteiten en het bedrag van €600,- in ontvangst mogen nemen. Ontzettend dankbaar voor vriendin van de stichting, Marian Kraaijenhof, die stichting Creatief Hart heeft aangedragen voor de opbrengst van het jaarlijks sportevenement. Uiteraard bedanken wij de teamleden van het sportinstituut voor hun geweldige inzet en voor het feit dat zij de kinderen met een beperking in Indonesië op deze manier een warm hart toedragen. Met geen pen te beschrijven hoe blij wij hiermee zijn. Een fantastische dag om naar terug te kijken dus!

Nijmeegse 4-daagse

Wij zijn enorm trots op Widya. Zij heeft van 16 tot en met 19 juli 2019 deelgenomen aan de
Nijmeegse 4-daagse en gelopen voor het goede doel van stichting Creatief Hart. Ook al is het niet haar eerste keer, het blijft natuurlijk zwaar. Knap van haar. Wij bedanken uiteraard ook iedereen die Widya heeft gesponsord . Wij zijn enorm blij met haar inzamelingsactie en de opbrengst van € 200,-. Hier kunnen we in Indonesië weer veel kinderen met een beperking voorzien van creatieve educatie. Bekijk hier het leuke filmpje.

Kerst-inzamelactie 2018

Dat was een ware verassing voor voorzitter Dewi op Tweede Kerstdag bij een vriendin van haar, Yanien Veenendaal. Bekijk hier het filmpje met een overdonderde voorzitter Dewi.

https://www.facebook.com/dewi.deijle/posts/2572842896066642?ref=embed_post

Yanien had een inzamelingsactie georganiseerd voor het goede doel van de stichting. Dat ging heel mooi en onopgemerkt. Yanien had vrienden benaderd met de vraag of zij wilden bijdragen aan een kerstdonatie voor de stichting. Daar kreeg zij enthousiaste en zeer gulle reacties op. Ook had zij Basisschool De Ichtus te Apeldoorn, waar een van haar dochters op zit, gevraagd om mee te doen aan deze kerstdonatie actie. Het resultaat van deze inzamelingsactie met donaties van Yanien en haar gezin, vrienden en personen via de basisschool: €700,-! Dit had Yanien zelf ook niet verwacht, dus ook voor haar een verassing.

Yanien volgt de stichting sinds de oprichting in 2013 en is sindsdien vaste supporter. Zij helpt zoveel mogelijk mee met de organisatie van events van de stichting en draagt met al haar enthousiasme bij aan vergroting van de naamsbekendheid. En nu dus weer een geweldige actie, die Dewi echt niet heeft zien aankomen.

Wij, het bestuur van de stichting en het team in Indonesië, willen Yanien ‘HART’elijk bedanken voor deze kerstdonatie. Uiteraard bedanken wij alle lieve personen, dus de vrienden en diegenen via Basisschool De Ichtus te Apeldoorn, die de kinderen met een beperking in Indonesië een creatief hart toedragen!

Einde jaarsfeest 2016

Op 17 december 2016 vond de eindejaarborrel plaats in Rotterdam, georganiseerd door stichting Creatief Hart. Onder de aanwezigen waren geadopteerden uit o.a. Indonesië en vrienden. Het doel was: uiteraard de stichting onder de aandacht brengen, en uiteraard een gezellig samenzijn. En dat is gelukt met zo’n 45 aanwezigen. Een mooi clubje bij elkaar, met aandacht voor alles wat op het programma stond. Bekijk hier enkele de foto’s van de avond. We hadden een loterij met mooie prijzen. De opbrengst was ten behoeve van het goede doel van de stichting. Van LARASbag hebben wij een hele mooie Batik tas gekregen t.w.v. 80,-, wij zijn enorm blij en dankbaar voor dit mooie gebaar.

Ook hebben wij eerder een paar grote en volle dozen met hele mooie canvas foto’s gekregen van vrienden van de stichting, Utung Buter en Fiona Vorrik. Voor de loterij hadden wij er een paar ter beschikking gesteld. Verder hadden wij nog kwalitatief hoogwaardige decoratieve spullen uit Indonesië. Het was een mooi feestje. Zelfs de eigenaar van de locatie (Café Tom Tom) die achter de bar stond, vertelde ons achteraf dat het een heel bijzonder feest was.

Wij hadden een optreden van Wendy Maria en Jacco, voor een hele kleine prijs hebben zij een ontzettende mooie performance gegeven. Een performance die enorm goed binnenkwam bij het publiek, maar dat was te verwachten. Inger Irawati en Supri Yanto deden als duo een act, ook een hele emotionele gewaarwording. Taike Bemelmans, Yanien Veenendaal en Marian Kraaijenhof hadden weer heerlijke Indo bites gemaakt en DJ Miss Hayes heeft kosteloos de avond voorzien van een prima beat. Een mooi feest om naar terug te kijken.

Vlooienmarkt 2015

Ook dit maar eens proberen, het voltallige bestuur op de markt. Koud, maar gelukkig wel gezellig! Wij bedanken iedereen die spullen en kleding hebben afgeleverd voor de marktverkoop.

Eindejaarsfeest Indonesian Adoptees Worldwide (IAW) 2014

Wij waren wederom van de partij op het eindejaarsfeest van IAW in Rotterdam, dit keer op 27 december 2014.

Wat een super feest in de Witte Aap georganiseerd door Ana van Valen! Een goede partycrew, Indonesische hapjes, heel veel kroepoek (gesponsord door Go-Tan) en leuke optredens van de band X-Entric, Ricky Risolles en Rosmini Intan met haar Zumba act.

Ook hielden wij een ‘hart’elijk woordje over ons goede doel en activiteiten. Daarna hebben wij leuke spullen uit Indonesië geveild. Met dank aan de vrienden van de stichting die spullen voor deze veiling hebben meegenomen of verstuurd vanuit Indonesië! Iedereen die met een item naar huis is gegaan, veel plezier ermee (Zie foto onder, links).

Eindejaarsborrel Rotterdam en loting 2013

Stichting Creatief Hart was uitgenodigd voor het eindejaarsfeest van Indonesian Adoptees Worldwide in Rotterdam op 28 december 2013. Een feest waar veel mensen aanwezig waren die oorspronkelijk uit Indonesië komen of een link hebben met het land. Stichting Creatief Hart heeft op deze avond haar goede doel toegelicht en een loting gehouden. De 1e prijs was een dinercheque (te besteden in een Indonesisch restaurant) van € 30 en de 2e prijs was er een van € 20,-. De dinercheques zijn beschikbaar gesteld door Selected Indonesian Restaurants (SIR). Met deze sponsoring waren wij natuurlijk erg blij!