Hoe kunt u ons helpen?

De stichting wil graag spullen aanschaffen om haar doel te verwezenlijken. Donaties en/of giften zijn dus van harte welkom! De spullen worden door het bestuur zelf in Indonesië aangeschaft. Als deze spullen niet in Indonesië (makkelijk) verkrijgbaar zijn, dan worden ze in Nederland aangeschaft en persoonlijk naar Indonesië gebracht. De kosten verantwoorden wij in de administratie die de stichting voert.

Voorbeelden van creatieve workshops met benodigde materialen;

  • Leren tekenen, schilderen; papier, (kleur)potloden, verf, sjablonen, puntenslijpers, linealen, gummen
  • Borduren ter decoratie; borduurgerei
  • Figuren maken ter figuratie; figuurzagen, houtplaten, sjablonen, schuurpapier, klei
  • Breien; wol en breinaalden (bijvoorbeeld om mutsjes te naaien voor kleine kinderen en baby’s)
  • Muziek maken en uitvoeringen geven; o.a. blokfluiten en bladmuziek

Andere ideetjes zijn van harte welkom!

Stichting Creatief Hart is per 18 maart 2013 door de Belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Een door de Belastingdienst als zodanig aangemerkte ANBI hoeft geen erf- of schenkbelasting te betalen over erfenissen en schenkingen die de ANBI ontvangt in het kader van het algemeen belang. Als een instelling door de Belastingdienst is aangewezen als een ANBI, kan een donateur, afhankelijk van de vorm waarin de giften zijn gedaan, de gift van de inkomsten- of vennootschapsbelasting aftrekken (uiteraard binnen de daarvoor geldende regels). Nalatenschappen ontvangen door een ANBI zijn vrijgesteld van erfbelasting.

1. Vrijwilligers voor in Nederland; Lijkt het je leuk, interessant of leerzaam om je in te zetten voor ons goede doel vanuit Nederland, dan kan dat uiteraard en ben je van harte welkom. Je kunt mee helpen met toekomstige inzamelingsacties of andere activiteiten die het doel van de stichting helpen te verwezenlijken. Als jij hier een (creatieve) bijdrage aan wilt leveren, stuur ons dan gerust een email!

2. Wij hopen dat er mensen zijn die het leuk vinden om langs te komen bij onze projecten om een kijkje te nemen of ook om een (creatieve) bijdrage te leveren. Dus als je het leuk lijkt om deze kinderen op creatieve manier te steunen, of je wilt meer informative hierover, stuur ons dan gerust een email.

Stichting Creatief Hart

Maak het verschil
in ons werk.


Facebook