De wandelroute

Via deze link kan je de 10-km route (‘Boswachterspad’) vinden. Donkerblauw is de kleur die je vanaf het Buitencentrum moet volgen. Het wordt op de route netjes en duidelijk aangegeven met pijltjes. Trek wel je goede wandelschoenen aan! Deze wandelroute is een pittige, bijna alleen over zandvlaktes. Voor mensen die een minder zware route willen, kunnen we wellicht een alternatief bieden. Laat het ons dan vooral even weten.

Er zijn mensen die graag willen meedoen maar dan 5km willen lopen, in verband met hun fysieke beperking. Uiteraard kan dat! Je kan dan kiezen tussen de Roetroute van 5 km of  de familieroute van 4,4 km (iets korter dus). Er is ook nog een andere route van 5km waarbij je eerste een deel de blauwe route neemt, en daarna de groene. Honden mogen mee! Het heet dan ook de Natte-neuzenroute.

LET OP: Voor alle routes geldt, we starten bij het Buitencentrum maar we verzamelen onderaan de Klimduin bij restaurant de Zilte Zoen, iets van 900m lopen nog. 

De wielrenroute

Deze hebben we zelf uitgestippeld voor je. Het is een route van 50,56 km.

Voor de wielrenners met een Garmin of andere navigatie device die GPX bestanden kan uitlezen, kunnen we een GPX bestand maken. Als je een GPX bestand inlaadt, dan heb je de navigatie van de route op je eigen device. Laat het ons weten als je die wilt ontvangen!

Wielrenroute de Nelly Tour

» Lees ook Info over start en finish Nelly Tour

» Terug naar de Nelly Tour informatiepagina