Gezamenlijke inzamelingsactie

Het doel is om gezamenlijk minimaal € 1.947,- op te halen voor onze projecten. Als je deelneemt met wandelen of fietsen, is het dus de bedoeling dat je je laat sponsoren door vrienden, collega’s familie of wie dan ook. Om je te helpen, hebben we een leuke flyer gemaakt die je binnen je netwerk kunt delen, bijvoorbeeld via sociale media, met daarbij je eigen stukje inleidende tekst of je neemt deze als voorbeeld:

Ik doe mee met de Nelly Tour en ik ga 5 /10/12,5 km wandelen / 50 km fietsen [zelf invullen wat je gaat doen] om geld op te halen voor het goede doel van stichting Creatief Hart. Deze stichting voorziet in creatieve educatieprogramma’s voor kinderen met een fysieke of mentale beperking in Indonesië. Ieder kind heeft toch recht op onderwijs!? Wil jij meer lezen over deze actie en een donatie doen? Dat kan via de QR-code op de flyer. Alvast hartelijk dank! 

Via de QR-code op de flyer worden de potentiële donateurs dus direct naar de actiepagina en donatiemodule geleid. Donateurs kunnen onderaan de betaalmodule een berichtje achterlaten, bijvoorbeeld dat ze voor jou hebben gedoneerd met daarbij een leuke boodschap.

Wil je niet meedoen met fietsen of wandelen maar wel doneren? Dat kan via deze donatiepagina.