Vacature Anbi-bestuurslid

Stichting Creatief Hart is per 1 januari 2019 op zoek naar een nieuwe secretaris

Deze vacature is per 1 januari 2019 vervuld.

Ben jij de aangewezen de persoon die straks een belangrijke bijdrage gaat leveren aan stichting creatief hart?

Sammie (penningmeester) en Dewi (voorzitter) hebben de tijd genomen om na te denken over wat de stichting vanaf heden nodig heeft. Dit omdat er een ongelooflijke mooie ontwikkeling heeft plaatsgevonden: de oprichting van het creatief educatief centrum in Lovina. Met deze ontwikkeling zijn er namelijk ook nieuwe taken bijgekomen die vervult moeten worden. Het was nog even zoeken naar de juiste structuur voor de stichting. Wij zijn er nu uit.

En wel nu: er staat een vacature open voor een Anbi-bestuurslid in de functie van secretaris (onbezoldigd).

Jouw taken zullen zijn

• Notuleren tijdens vergaderingen (1x per kwartaal en tijdens jaarvergadering in Utrecht)
• Het bijhouden van de takenlijst van de bestuursleden en de voortgang bewaken van de uitvoering hiervan
• Het mede opstellen van het jaarverslag
• Mede opstellen van teksten voor op de website
• Actief meedenken over (nieuwe en lopende) projecten, fondswerving, inzamelingsacties, e.d.
• Mede organiseren van inzamelingsacties en bijeenkomsten

Wat verwachten wij van jou

• Je hebt affiniteit met Indonesië, de doelgroep en de doelstelling van de stichting
• Het uitdragen van de visie en missie van de stichting
• Je committeren aan de regels die gelden voor een Anbi-bestuurslid en handelen met in achtneming van het gedragsprotocol en het privacy beleid van de stichting
• Je beschikt over goede schrijfvaardigheid (redactionele skills)
• Je bent open minded en tevens in het bezit van een zakelijke instelling
• Voor een lange periode beschikbaar, voor gemiddeld 6 uur per maand

Steekwoorden

Commitment, daadkrachtig, pro-actief, creatieve denker

Achtergrond informatie

Vanwege een onverwachte bestuurswisseling trad Hartini van Rijssel vanaf 1 mei 2018 als “interim” secretaris aan. Omdat Hartini de activiteiten van Stichting Creatief Hart al vanaf de oprichting volgt, was het geen moeilijke keuze voor haar om zich voor een bepaalde periode beschikbaar te stellen als secretaris, totdat er een nieuwe zou zijn gevonden. Wij waren blij met haar aanbod. Vanwege haar eigen (nabije) toekomstplannen en andere activiteiten was wel al duidelijk dat zij niet als bestuurslid zou kunnen aanblijven. Wij hebben deze periode meteen aangegrepen om voor de stichting helder te krijgen wat er allemaal (nog meer) nodig is in verband met de groei van het creatief educatief centrum in Lovina, andere toekomstige projecten en qua organisatiestructuur. Dit is nu duidelijk. Nu is de tijd aangekomen om voor een langere periode een nieuwe vaste secretaris aan te stellen.

Wij zijn Hartini dankbaar dat zij voor en periode volledig heeft willen meedraaien en de taken van secretaris heeft willen opvangen, want dat was echt wel nodig gezien de ontwikkelingen die de stichting in de laatste periode heeft doorgemaakt.

Word jij die nieuwe secretaris die het stokje overneemt?

Schrijf dan in 300 woorden waarom jij denkt dat jij een mooie bijdrage kan leveren in deze functie. Dit kan je vóór 7 december 2018 sturen naar penningmeester.creatiefhart@gmail.com met als onderwerp: sollicitatie secretaris. Sammie van der Hooft zal daarna zo spoedig mogelijk contact met je opnemen voor eventuele aanvullende vragen en wie weet ga jij door voor een sollicitatiegesprek.

NB. Ambieer je geen functie als secretaris? Wij zijn bezig met het vrijwilligers- en stageproject voor in Indonesië. Hierover zal binnenkort meer informatie komen op de website.

Stichting Creatief Hart

Maak het verschil
in ons werk.


Facebook