Vacature vrijwilligers in NL

Stichting Creatief Hart is op zoek naar vrijwilligers voor in Nederland.

Vacature: vrijwillige marketing & PR / communicatiemedewerker
Vanaf wanneer: zo snel mogelijk

Ter uitbreiding van ons vrijwilligers team in Nederland zoeken wij een marketing & PR / communicatiemedewerker.

Je gaat je o.a. bezig houden met het schrijven van teksten voor de website en persberichten, verzorgen van drukwerk en andere communicatie en PR activiteiten.

Wij zoeken iemand die affiniteit heeft met Indonesië, onze doelgroep en de doelstelling van de stichting. Je beschikt over goede redactionele vaardigheden en zakelijke instelling. Verder ben je creatief denkend en ben je beschikbaar voor een langere periode. Onze steekwoorden zijn: commitment, daadkrachtig en pro-actief. De werkzaamheden vinden plaats op vrijwillige basis zonder enige vorm van onkostenvergoeding (m.u.v. van een eventuele reiskostenvergoeding).

Wij bieden een mooie ervaring op het gebied vrijwilligerswerk voor een duurzaam en sociaal project. Tevens ontmoet je leuke nieuwe mensen die zich hebben verbonden aan de stichting en kun je rekenen bestuursleden met het hart op de juiste plaats.

Stichting Creatief Hart biedt kansarme kinderen in Indonesië creatief onderwijs aan. Het betreft hier kinderen die geen regulier onderwijs kunnen volgen vanwege hun fysieke, verstandelijke en/of geestelijke beperking. Het gaat Stichting Creatief Hart om de persoonlijke groei en ontwikkeling van het kind en het zelfstandiger en zekerder worden.

Op de website en de facebookpagina kun je veel meer informatie vinden over de stichting en haar missie.
Ben je enthousiast geworden? Dan ontvangen wij graag jouw motivatiebrief (en eventueel CV) waaruit blijkt dat je een mooie bijdrage kunt leveren aan onze stichting. Je kunt deze sturen naar stichtingcreatiefhart@gmail.com o.v.v. vacature vrijwilliger team NL.

Stichting Creatief Hart

Maak het verschil
in ons werk.


Facebook