Plezier en vermaak voor kinderen met een beperking in Indonesië

Op 18 april hadden weer eens een dagje uit met de jonge studenten die op ons duurzaam sociale project in Surabaya les krijgen. Voor plezier, maar voor het team vooral om te netwerken en meer bekendheid te geven aan de programma’s op ons creatief educatiecentrum.

In november 2023 hebben we dit ook gedaan in de dierentuin. Dit keer zijn we met een groep kinderen (en hun ouders) die licht tot zwaar autistisch zijn en/of een verstandelijke beperking hebben, naar het Surabaya Submarine Monument gegaan. Daar konden ze rondkijken en hebben we een picknick verzorgd.

Werkbezoek Dewi Deijle | Surabaya 2024

Met de ouders van de kinderen hebben we over onze visie en missie gedeeld. Ook organiseren we om de zoveel tijd een dagje uit voor de kinderen die op het creatief educatief centrum in Lovina les krijgen en hun ouders. Busje afgehuurd en daar gingen we.

En wat was de dag geslaagd. Mooi weer, goede sfeer! De kinderen en hun ouders genoten zichtbaar. Ook een belangrijk onderdeel van onze missie is om de ouders die in een soortgelijke situatie zitten, bij elkaar te brengen. Ontzettend leuk dat enkele lieve vrienden uit Nederland erbij konden zijn.

Volg ons op Facebook en/of Instagram voor meer!

(Video gemaakt door Dewi Deijle, werkbezoek april 2024).